Wilt u een onderneming in Suriname in de vorm van een Naamloze Vennootschap oprichten, dan moet u bij notarissen in Suriname zijn. Die zullen u begeleiden bij de oprichting. Bij het opstellen van de statuten, juiste doel omschrijving, soort aandelen, te hanteren maatschappelijk kapitaal, aandelen verdeling enzovoorts.

Wilt u een bestaande Naamloze Vennootschap overnemen, dan kunt u ook langs bij de notaris in Suriname. Die zal u begeleiden bij de overname van aandelen, met de vergadering waarbij een directeur wordt benoemd, bedankt of ontslagen wordt.

Wilt u de statuten van een bestaande Naamloze Vennootschap wijzigen, dan kan dat ook via notariaten in Suriname. De notaris in Suriname zal u begeleiden, adviseren bij de beoogde wijzigingen. Wilt u meer informatie met betrekking tot de Naamloze Vennootschap, neemt u dan contact met ons. Wij als notariaat in Suriname adviseren u graag.

Mocht u nog nadere vragen hebben kunt u ons uw vraag mailen.

Stel uw vraag

Als u een antwoord op een vraag wenst, kunt u hier aangeven waarover het gaat. In veel gevallen zullen wij naar aanleiding hiervan telefonisch contact met u opnemen.

Scroll naar top