Wij zijn een nieuw notariaat te Paramaribo, sedert 1 februari 2016 officieel gestart. En zijn gevestigd aan de Frederik Derby straat # 26 in het district Paramaribo. U kunt naar ons toe komen via de Henck Arronstraat ( vroeger Gravenstraat ) of via de Nassylaan.

De notaris is Mr. Dewnarain Kalisingh, benoemd als notaris in Suriname in november 2015. Hiervoor was hij 9 jaar als kandidaat notaris verbonden aan een ander notariaat te Paramaribo. Verder bestaat het team uit juristen, een kandidaat – notaris en andere notariële medewerkers.

Wij als nieuw notariaat in Suriname vinden het prettig om nu te verwelkomen, te adviseren en te begeleiden zodat u uw doel bereikt. Met onze frisse ideeën, inzichten en kennis luisteren we graag naar u en bekijken samen met u naar uw casus zodat wij u kunnen helpen in datgene te bereiken wat het beste voor u is, ( binnen de grenzen van de wet ).

Indien u niet in Suriname woonachtig bent kunt u toch uw casus aan ons voorleggen. Dat kan per email natuurlijk op info@notariaatkalisingh.com. Of u kunt ons ook bellen op het nummer 422702, of eventueel stukken faxen naar 422704.

Wij hopen u van harte te verwelkomen op ons notariaat.

zegel-Notaris-suriname-Notariaat-Kalisingh
Scroll naar top